6 důvodů, proč se učit data právě teď

Zpět na blog

6 důvodů, proč se učit data právě teď

vzdělávání kariéra

Doba je nejistá a zdá se, že se to jen tak nezmění. Jedno ale jisté je: svět se čím dál tím víc posouvá do online prostředí. Umět si poradit s množstvím dat a informací, které k nám virtuálně doputují, tak nabývá na důležitosti.

Data ovlivňují to, jak svět vnímáme, ale i jak svět vnímá nás. Data mají vliv na boj s pandemií, na volební preference politických stran anebo třeba na to, do čeho lidé investují svoje peníze.

Naučit se s daty efektivně pracovat se postupně stává základní dovedností, stejně jako čtení a psaní. Proto jsme pro vás sepsali důvody, proč kurzy v oblasti Data Science neodkládat a pustit se do nich právě teď a právě s LovelyData.

1. Využijte čas chytře

Aktuální pandemie výrazně omezila přímé kontakty a mnoho lidí zůstává doma. Aktivit, které tak můžeme provozovat, tolik nezbylo. Co se získaným časem navíc? Chleba se peče, uklidit už jste taky stihli, děti mají zrovna online lekce... Teď je řada na vás.

Pojďte využít získané chvíle naplno a posunout se se svými kariérními možnostmi dál. Pokud vás zajímají data, lepší příležitost pustit se do učení třeba právě v kurzech LovelyData dost možná nebude.

2. Kdo se má v těch datech vyznat?

Internet se přímo hemží daty a studiemi, které popisují, jak je na tom třeba zrovna naše země s (ne)zvládnutím pandemie. Rozumíte ale skutečně všem datům, na které narazíte? Dokážete si z nich sami udělat závěry, nebo se musíte spoléhat na interpretaci někoho jiného? A nebylo by lepší si je umět uspořádat sami tak, jak je to pro vás nejlepší, nejpřehlednější, nejrelevantnější?

Pracovat s daty je zkrátka schopnost, která se teď hodí víc než kdy jindy. A v budoucnu tomu nebude jinak. To v LovelyData víme a chceme vám proto předat zkušenosti lektorů, kteří je čerpají přímo z praxe.

3. Učte se s námi online

Možná máte už sezení u počítače plné zuby. Na druhou stranu online prostředí představuje v současné situaci nejbezpečnější variantu, jak neztratit kontakt s aktuálním děním a rozšířit svoje znalosti.

Proto jsme se v LovelyData naplno pustili do příprav online kurzů, kterým věnujeme velkou péči. Víme totiž, že není online kurz jako online kurz. Proto se snažíme, aby naše kurzy byly kvalitní a pro studenty co nejpřínosnější. A to i když se s lektorem nemůžete setkat osobně.

4. Podpora na 1 kliknutí

Naše kurzy nejsou lovely jen názvem. V LovelyData každého lektora pečlivě vybíráme s ohledem na jeho zkušenosti a přístup ke studentům. Na lovely lektory se tak můžete obrátit s jakýmkoli problémem a lektor vám rád poskytne svou podporu.

5. Lepší pracovní vyhlídky

Pracovní trh se neustále proměňuje a s aktuální krizí to platí několikanásobně. S nadsázkou se dá říct, že kdo měl včera práci, bude se muset zítra podívat po jiné, protože jeho obor zamířil úplně jinam.

Jsou ale obory, které jednoznačně nabírají na síle a důležitosti. Mezi takové rozhodně patří data, ať už se jedná o Python, Excel, SQL, Power BI, R nebo třeba Tableau, které všechny učíme v LovelyData. Díky našim kurzům tedy získáte lepší pracovní vyhlídky, a to se v dnešní nejistotě obzvlášť hodí.

6. Ideální kombinace při home office

Pracujete na home office? Nebo jste přišli o práci a čas teď trávíte brigádami nebo hledáním nové práce?

Kurzy, které v LovelyData nabízíme, mají tu výhodu, že jsou rozděleny do krátkých bloků, které se přizpůsobí vašemu režimu. Pro přehlednost vidíte, co máte splněno i co vás ještě čeká. A po zvládnutí závěrečného testu pak získáte navíc i certifikát!

Ještě váháte? Učí se s námi zaměstnanci významných společnosti a proto věříme, že budete s našimi kurzy maximálně spokojení.


Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními

nebo nám napište něco hezkého. Děkujeme!

Zpět na blog

SQL pro každý den

Jak si užít SQL a nezabloudit v kódu

Zobrazit knihu

Python pro každý den

Jak si užít Python a nezabloudit v kódu

Zobrazit knihu

SQL pro analytiky

Naučte se základy SQL a relačních databází. Komplexní kurz, který vám dá jistotu při psaní databázových dotazů.

Zobrazit kurz

Hledáme další autory

Publikujte na Lovely Blogu a inspirujte ostatní! Sdílením svých znalosti si budujete osobní značku.

Kontaktujte nás

Odběr novinek

Novinky, návody a tipy přímo do vašeho emailu.

Copyright © 2018-2024, Colorbee, s.r.o.

Designed by grafikli.cz in Prague.